Magnetiseren van paarden

Een magnetiseur wordt je niet maar de gave om te magnetiseren krijg je. Iedereen kan contact maken met de universele energie. Een magnetiseur heeft een zeer sensitief etherisch lichaam. Boodschappen kunnen worden opgevangen vanuit dit etherische lichaam, maar ook lichaamssensaties kunnen aangeven dat er iets aan de hand is. De boodschappen die worden opgevangen zijn energie en kunnen variëren van lichte lichamelijke energieblokkades tot ernstige lichamelijke blokkades en van lichte stress tot emotioneel trauma.
Bij de paarden voel ik de energieblokkades en mijn handen gaan naar de plekken waar de energie stagneert. Lichaamssensaties in mijzelf geven aan waar de handen moeten liggen en wanneer het klaar is. 
Een magnetiseur voelt de energie en stuurt de universele energie naar plekken die het nodig hebben toe. De magnetiseur is de doorgever van gezonde energie en niet degene die het paard beter maakt. Wel kunnen klachten van een paard sterk verbeteren of herstellen. 
Pijn, vermoeidheid, stress of psychisch lijden kunnen afnemen en soms leiden één of meer behandelingen tot volledige genezing. Een magnetiseur stelt geen diagnoses en doet wat er intuïtief ingegeven wordt. 

 

 

 

 

Behandeling van een ezeltje in Egypte

Werkwijze

Alles is energie en alles is trilling. Een magnetiseur voelt deze energie en maakt gebruik van de universele universele energie om ons heen. Intuïtief leg ik mijn handen op het paard op de plaatsen waar het nodig is en vertrouw erop dat de energie gaat stromen en de energielekken worden gedicht. De energie stroomt naar de plekken die het nodig hebben. Het zelf genezend vermogen van het paard wordt geactiveerd. Een paard is verbonden met de eigenaar en met andere paarden. Soms zal ik een aanwijzing krijgen dat jij ook aangeraakt mag worden. Je voelt dan mijn handen op de schouders. Dit kan voelen als een golf van energie die door het lichaam gaat.

 

Een afspraak maken:

Behandelen op locatie is mogelijk als de paarden niet verder dan 25 kilometer van Eelderwolde staan. Dit kan telefonisch of per mail. Behandelen kan ook op afstand. Mail dan een foto van het paard met een korte vraag naar: info@vrijeenergiewijzepaarden.nl

 

paardenmagnetiseur