Dierentolk

Een dierentolk communiceert  telepathisch met dieren. Telepathie is het waarnemen van gevoelens, beelden, geuren en gedachten. Voor mij is helder voelen en helder weten de belangrijkste vorm van telepathie en ik zie in rust soms beelden. Tijdens een behandeling let ik op tekenen van de natuur, en dit is de hulp die van buitenaf komt. Soms laat een roodborstje zich ineens zien of hoor je in de verte de ganzen. Zij komen niet voor niets ons helpen.

Reading en behandelingen met hulp van een foto

Mijn tarief is € 60 voor een hond of kat. Een hond of een kat kunnen een reading met een behandeling krijgen als u een foto van uw huisdier naar me toe stuurt. Het hele lichaam van uw huisdier moet op de foto staan. In de reading ga ik contact maken met het dier en de informatie die ik binnen mag krijgen deel ik per mail. Dan kan de universele energie verzonden worden naar het dier en dit ontvangt het in de tijd dat de aarde eenmaal om de as draait dus binnen 24 uur. U hoeft niets te doen en mag vertrouwen dat de energiebehandeling zijn werk doet op het moment dat de hond of kat alleen is en rust neemt. Na de behandeling zal ik dit laten weten per mail en als ik extra informatie heb ontvangen dan geef ik dit door. Ook krijg ik soms tips door of ligt de foto van het huisdier een etmaal onder de kleine piramide.  Ik ben gemiddeld ongeveer anderhalf uur bezig met de reading en de behandeling.

Piramide en energie

Piramides waren en zijn energie-centrales. In een piramide wordt energie op een bepaalde manier gebundeld, waardoor versnelde en sterke heling mogelijk wordt. Piramide energie heeft invloed op de levenskracht en het zelfherstellend vermogen van mens en dier. 

Hoe het begon

De gave om met dieren te communiceren en te magnetiseren ontving ik na een zeer traumatische ervaring in 2015. In 2017 ging ik er ook iets mee doen en dit begon met onderzoek doen naar de effecten op behandelen met energie bij dieren. Inmiddels heb ik veel contact gehad met verschillende dieren, en in mijn onderzoek naar onder andere staart- en maneneczeem, en thuis bij bekenden zijn er verschillende dieren herstelt van lichamelijke klachten of gedragsproblemen.

Energie

Alles is energie en we zijn allemaal verbonden met elkaar. Werken met energie is bij dieren niet anders dan bij mensen. Het gaat om het liefdevolle contact wat je maakt en dan krijg ik van de dieren hele bijzondere antwoorden. Dieren vinden erkent en gezien worden met magnetiseren vaak fijn en de kans is heel groot dat je al snel ziet dat een dier meer relaxed of meer zichzelf is.

Denk alstublieft aan een foto van uw kat of hond in een bijlage bij de hulpvraag.