De paardenmagnetiseur

Gepubliceerd op 11 november 2021 om 18:40

De paardenmagnetiseur en werken op trauma Magnetiseren is een manier om snel contact te maken met een paard. Door contact te maken met de dierlijke healingenergie van de aarde en de kosmos kunnen paardenmagnetiseurs een paard ontmoeten. De dierlijke healingenergie is bekend voor paarden want zij ontstonden uit deze energie.Magnetiseren van paarden met trauma kan ook op afstand. Vaak voelt een magnetiseur al op afstand of een paard hem of haar toelaat. Behandelen kan ook op afstand als een paard te angstig of agressief is. Dit voor de veiligheid van de eigenaar* die bij een behandeling is of de magnetiseur en om het vertrouwen van het paard niet verder te schaden. Maar meestal is het benaderen van paarden, ondanks traumatische ervaringen in het verleden, goed mogelijk.

Een paard is een gevoelswezen die verbonden is met de mens en de natuur. Een paard leert ons wat respect is en verdient een respectvolle benadering. Een paard heeft geen eigenaar. Een paard is een edel wezen en mag bij iemand zijn. Paarden lezen gedachten en kunnen verward raken als deze tegenstrijdig zijn met het gedrag van mensen. Het is onmogelijk om altijd helemaal gefocust te zijn op je paard* op elk moment dat je bij het dier bent. Maar, contact met paarden en vooral met paarden met trauma, wordt veel gemakkelijker als je vertelt wat er in jou leeft.

Mensen die zelf trauma kennen krijgen vaak een paard met trauma. Onbewust voel je je tot elkaar aangetrokken en geregeld kruist iemand met een traumatisch verleden het pad van een paard met trauma . Het doel van deze ‘toevallige’ ontmoetingen is de heling van jezelf. Ik heb bij het ontwikkelen voor een traumabehandeling voor paarden ontdekt dat een paard met een specifiek trauma de mensen met een zelfde soort trauma heel goed kunnen helpen.

Als iemand heelt in de buurt van een paard met trauma, is degene bereid om banden die knellen los te laten maken. Dit kan alleen diegene zelf bepalen en niet iemand anders. Iemand kan het meestal niet verwoorden als er geen opening is want het gaat over gevoelens die heel erg diep gaan. Traumatische ervaringen hebben mensen vaak doen zwijgen en een overlevingsinstinct kan ervoor zorgen dat iemand zich afsluit voor zijn of haar paard*. Een magnetiseur zal dit voelen en zal zowel de mens als het paard magnetiseren.

Een paard heeft geen eigenaar. Een paard is een edel wezen en mag bij jou zijn. Ik heb gekozen voor het woord eigenaar in plaats van degene met wie het paard verbonden is*.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.